13. novembar 2017.

Otvorene prijave za Treću RSNOG i ISOC ION konferencije

Grupa mrežnih operatora Srbije (RSNOG) ove godine organizuje svoju godišnju konferenciju u saradnji sa globalnim Internet društvom (Internet Society), tako da će 23. novembra, u Hotelu „Hyatt Regency“ u Beogradu, jedan za drugim, biti održana dva skupa – ISOC ION konferencija i Treća RSNOG konferencija.

Već treću godinu za redom, RSNOG okuplja domaće i strane stručnjake koji se bave informacionim tehnologijama, umrežavanjem i internet bezbednošću. Tokom obe ovogodišnje konferencije, biće održan niz prezentacija i diskusija o najnovijim globalnim i regionalnim trendovima u oblasti internet mreža i usluga, a na kraju programa biće organizovan nagradni kviz iz oblasti poznavanja mrežne bezbednosti.

Celodnevni program 23. novembra počinje u 9.30 ION konferencijom, koja traje do 12.30. Treća RSNOG konferencija počinje od 13.30 i traje do 17 časova.

Učešće na oba skupa je besplatno, ali je registracija obavezna zbog ograničenog broja mesta. Detaljnu agendu oba skupa i obrazac za prijavu možete naći na adresi: rsnog.rs/skupovi/treca-rsnog-konferencija

Organizaciju Treće RSNOG konferencije pomogli su: Fondacija „Registar nacionalnog internet domena Srbije“ (RNIDS), RIPE NCC, Serbian Open Exchange (SOX) i Mainstream.